Aurora, aamurusko

Uusi maku syntyi elämän siveltimessä, kun sain sanottua, kaiken tuskan että haikeuden nimissä, kuinka tärkeä olet minulle. Koko maailma tietää sen, kuinka olen mennyt laukku pakattuna maailman ääriin, lentokoneesta että mantereesta toiseen. Sain kuitenkin koottua ajatukseni, kos...

Read More...

Paistettu meriantura meuniere.

Se oli käsite siljan lippulaivassa, Papenpurkista, Hampurista, Mynchenistä asti sitä tultiin nauttimaan itämerenristeilyn mukana. Nina ilopilleri tarjoilija, sai asiakkaat tosi hyvälle tuulelle, ensi kättelyssä. Hovimestarimme Marjo osasi myydä tyylikkäästi asiakkail...

Read More...

Suolaista vettä sieraimissa

Taivaankannet aukeavat ennen aamuruskoa, meri kohtelee meitä asiaankuuluvalla hartaudella. Yksikään aalto ei nouse meitä vastaan, vaan mainingit kunnioittavat aamutoimiamme, jotta saamme kurssimme suunnattua oikeaan ilmansuuntaan.

Meri antoi meille aamun aikaa järjest...

Read More...

Isänpäivä

Tänään liehuvat liput saloissa, mutta silloin kun tulimme tähän maailmaan, olivat lipunkantajat että seremoniamestarit hakusessa.

Ei nostettu onnittelumaljoja äidille, puhumattakaan isälle, ei pidetty kaunopuheita vastasyntyneelle, ei ollut tunkua odotushuoneessa.

Aika antoi meille a...

Read More...

Antwerben jäi taaksemme, yön yli ajettuamme olimme hampurissa, jossa oli varattuna kotiinlähtötilaisuus merimieskirkolla, kahvia, pastorin puhe, saunomista, jäähyväisiä, sitäpaitsi emännälä oli jotain hyvää suupalaa.

Pumppumies ilmoitti meille saunan pukuhuoneessa että hän vie Kleopatran elimäelle...

Read More...