Elämä on kuin sateenkaari, värit vaihtuvat päivittäin.

Mutta se on sinusta itsestäsi kiinni, mitä väriä haluat katsella. Omistettu pikku Prinsessalle, joka syntyi 4.6.2012

Iso-isä

Read More...

Aluksemme kiinnittyi aamuyöllä, taas samat tullimuodollisuudet, mutta onneksi kleopatralla oli rokotustodistus kuuban matkastaan, mutta miten konsta?

Keksin laittaa sen linnun siksi aikaa piiloon keittiön jauhokaappiin kun tullit ovat laivassa. Meni pari tuntia ennenkuin ensimmäinen virkamies saap...

Read More...

Kun synnyimme maailmaan, meillä kaikilla oli sama kohtalo. Ruusuisilla kukkaniityillä, ei ollut kohtalomme juhlavalssin säkeet suoneet meille antejaan.

Elämän kasteessa saimme sielun, tahdon ja suuren sydämen joka antoi meille voimaa kulkea, sillä kapealla elämän polulla, joka oli viitoitettu koht...

Read More...

Tuli ilta ja Atlantin musta yö, meri alkoi käydä yhä kohisevammaksi, aluksen teräsrunko alkoi nitkua ja natkua, kallisteli oikealle ja vasemmalle. Kapteeni tiedotti, tilanteen olevan hallinnassa mutta kiusallinen, koska meidän aika ei riitä kiertämään myrskyn silmää.

Kleopatra istui omalla tuolill...

Read More...

Jokaisen on itse suutaroitava omat saappaansa, joihin astua.

Toisten, ei ainakaan isien tai muidenkaan tuttavuudella voi ratsastaa tulevaisuuteen. Käyttämällä keppihevosena, heidän ajatuksiaan tai elämän työtään ( selkänahkaa).

Vain näin toimimalla, voit katsoa peiliin ja sanoa itsellesi, että o...

Read More...