Tähtisilmäni, aina kun näen sinut ja katseemme kohtaavat, saan yhden lisävuoden elämääni. Jolloin voin unelmoida sinusta, jota eniten ihannoin ja haluan tarttua sinuun kuin hukkuva oljenkorteen.Saat minut nauttimaan elämän aromeista jotka tuoksuvat sinulta joita lounatuuli siivittää aisteihini. Saav...

Read More...

Merimiehen kyynel.

Sataman valot haihtuivat hinaajan sakeaan savuun, joka levisi laiturin tienoille, peittäen viimeisenkin muiston paikasta jossa olit saanut levähtää sen hetken. Hetken joka sulki silmäsi unelmiisi ja pois todellisuudesta.

Sumusireenien törähdys merkitsi sitä että heräsit viimei...

Read More...

Revontulet

Pakkasyön sametinsininen tähtitaivas kalpeni revontulien vallattua aavaruuden ateljeen. Sanoinkuvaamaton väriloisto siivitti ajatukset elämän suuriin atmosfääreihin, luojan suuri sivellin näytti valon ja värien sinffonian.

Kaikkein värikkäin sateenkaarikin jää hopealle siinä väriloist...

Read More...

Joulu

Joulu on se aika, kun sydämesi ymmärtää rauhan ja rakkauden merkityksen.

Kuuntele sinäkin sen sanomaa, ja anna siten joulumieli läheisillesi.

Omistettu kaikille ystävilleni.

the seaman

Read More...

Satujen taivas

Aamukaste oli vielä maassa kun kuljin laiturin viereen, otin veneen ja lähdin kohti vedenjakajaa. Meri oli aivan vieressä mutta joen haara vaihtui kahteen ilmansuuntaan, vasen vei kaupunkiin mutta oikea poikkesi viistosti siihen suuntaan, missä olin nuoruuteni haaveissa elännyt.

T...

Read More...