Pikkujoulut hyvässä seurassa!

/ Risto Kempas / association / News

Star-class Copyright Finnlines OyjFinnjet-seura on onnistunut täyttämään jälleen yhden tyhjän viran. "Pirpana", eli rva Ritva Pulli pitää jatkossa huolta siitä, ettemme istu vain tietokoneidemme ääressä muistelemassa ja murjottamassa GTS Finnjetin julmaa kohtaloa.

Jo joulukuussa tapahtuu suuria. Finnlines Oyj on lupautunut kyyditsemään meitä alennettuun hintaan neljän päivän ajan. Finnjetin henkilökunta ja pienen Finnjet-seuran jäsenet ovat molemmat kutsutut mukaan. Miehistöthän ovat aiemmin tavanneet toisiaan ja tämä perinne onneksi jatkuu. Tällä kertaa mukaan on kutsuttu seuran jäseniä, joissa on myös miehistöjä, laivan suunnittelijoita, telakoiden väkeä, Finnjetin matkustajia ja Finnjetin ystäviä.

Kyseessä on siis nelipäiväinen pikkujouluristeily. Ajankohta on valittu Finnjetin kannalta osuvasti. Itsenäisyyspäivänä 1973 voitiin kynttilät sytyttää ylpein mielin. Hämmästyttävä GTS Finnjet oli juuri tilattu. Kolme vuotta myöhemmin ensimmäinen koeajo ajettiin myös itsenäisyyspäivän aikoina.

Eli itsenäisyyspäivän ajaksi kannattaa jättää kalenteriin tilaa. Matkasta, järjestelyistä ja sivistävästä ohjelmasta lisää tulevassa sisäisessä tiedotteessa.

Kiitokset Finnlinesille ja Ritvalle!

Previous Post Next Post