Poikamiesten viikonloppu eväs,"äijjä mössö "

Osta kaupasta 400 grammaa paistijauhelihaa Suuri sipuli Neljännes valkokaalia

4 valkosipulin kynttä

1 iso porkkana

3 kananmunaa

pieni kerma purkki ( tietysti aitoa jollet ole laktoosi allerkinen) Pieni purkki tomaatti pyrettä

1 suolakurkku

Ota jauheliha pari tuntia ennen valmistusta, lämpenemään pöydälle. Koverra suolakurkku ja täytä vodkalla, laita pakkaseen.

Aloita pilkkomalla kaali mahdollisimman pieniksi paloiksi Raasta porkkana, pilko sipuli ja valkosipuli laita kuumaan pannuun puoliksi öljyä ja voita, paista jauhelija pienissä määrissä noin 150 grammaa kerralla Kuulota kaali silppu, porkkana raaste sipuli kullan keltaiseksi lopuksi kuullota tomaattipyre ja lisää desilitra vettä jolla huuhtelet pannusta kaikki maut sinne isoon astiaan Riko sinne astiaan munat jotka olat kepillä sekoittanut rikki Kaada kermaa ensin puolet purkista, ja myöhemmin jos on tarvis niin loput Mausta taikina hienolla merisuolalla ja mustapippurilla Sekoita kaikki ainekset Kuumenna uuni ja laita taikina voi paperin päälle uunipellille kuin pitsan 1 1/2 sentin levyksi, tai paista isolla paistin pannulla, jonka annat kannen alla kypsyä valmiiksi.

Tässä ruuassa on mukana kaikki tärkeät vitamiinit, kuten c ja sinkki, proteiini sekä kalium, ei rasvaa muuta kuin paistamisessa, myös kevät väsymystä poistavia aminohappoja on runsaasti.

Ruoka juomaksi suosittelen vettä tai piimää, lisäksi kyytipojaksi tuollainen 120 grammaa Venäläistä vodkaa siinä suolakurkku snapsissa.

Hyvää ruokahalua, ja viikonloppuja kaikille. the seaman.

Previous Post Next Post