FinnJetSet 2009 risteily - Kiitokseni

Pikaisesti ensin pari sanaa...

Lähettelin jo yksityisesti viestejä kehuakseni vuorotellen kerhoamme hienosti edustaneita ihmisiä. Kohta saan aikaa tehdä uusia juttuja Jetistä.

Mutta heti alkuun haluan kiittää Ritvaa, Finnlinesiä, Finnmaidin miehistöä, jettiläisiä, Jetin ja seuran väkeä ja seuran väkeä.

Tero and Ritva in LübeckOn the bridge of M/S FinnmaidPerheettömälle kaverille merkitsee tuollainen pitkä matka yhdessä ystävien ja ystävällisten ihmisten kesken kovin paljon. En olisi halunnut lähteä laivalta. Laivan kodikas baari oli kuin olohuone, jonne oli hauska mennä yhä uudestaan katsomaan, että kukahan mukava ihminen on siellä nyt mahdollisesti juttukaverina. Finnjet-hengen luovat ihmiset, eikä laiva yksinään. Päässä pyörii ajatus siitä, että koinkin itseasiassa vielä yhden hienon matkan Jetillä...

Meihin ei-miehistöihin suhtauduttiin hyvin ystävällisesti ja meille tultiin kertomaan runsaasti hauskoja ja mielenkiintoisia tarinoita. Vältin kovasti tungettelemasta, koska viivan alla asia on selvä. Jetti kuului miehistöilleen.

Kirjoitan piakkoin artikkelin, jossa kokoan tiedonhippuja hieman yhteen. Näin alkuun toivon, että kuvia ja filmejä tehneet auttaisivat seuraa kertomaan matkastamme.

(Kirjoitin englanniksi hieman enemmän. Sen version näkee vaihtamalla lippua...)

68.

-RK

Previous Post Next Post