FHS Logo
Finnjet Historical Society ry
Yhdistyksen tärkeät päivämäärät

11. lokakuuta 2008      Peter Schultze mainitsee sähköpostikeskustelussa olleensa ”Titanic Historical Societyn” jäsenenä. Hän ehdottaa, että GTS FINNJET ansaitsisi myös oman seuransa tutkimusta ja yhteydenpitoa varten.

20. lokakuuta 2008      Risto Kempas kutsuu koolle 11 henkilöä keskustelemaan mahdollisen seuran perustamisesta. Keskusteluun osallistuu yhdeksän henkilöä Suomesta, Saksasta, Sveitsistä ja Iso-Britanniasta.

Marraskuussa 2008      Kuusi keskustelijaa päätyy yksimielisyyteen seuran toimintamallista ja nimestä. Työkieliksi valitaan suomi, saksa ja englanti. Päätetään perustaa yhdistys.

8. joulukuuta 2008       Jarmo Junni kutsuu mukaan yhden GTS FINNJETin entisistä konepäälliköistä perustajajäseneksi.

10. joulukuuta 2008      FINNLINES Oyj myöntää ei-eksklusiivisen luvan tavaramerkkiinsä ”FINNJET” rekisteröitävää muistoyhdistystä varten.

14. joulukuuta 2008      Joni Junni rakentaa yhdistykselle kotisivut Internettiin.

17. joulukuuta 2008      Tero Leskinen laatii yhdistykselle viralliset säännöt.

10. tammikuuta 2009    Yhdistyksen perustava kokous pidettiin Katajanokalla Helsingissä. Yhdistys päätettiin rekisteröidä Helsinkiin. Perustusasiakirjat allekirjoitettiin ja yhdistykselle valittiin hallitus, puheenjohtaja ja vara-puheenjohtaja. Seuraavalla viikolla yhdistyksen jäsenet tapasivat Saksan Travemündessä.

11. tammikuuta 2009    Cornelia Klier lähettää yhdistykselle ensimmäiset tallenteet.

22. tammikuuta 2009    Peter Schultze suunnittelee yhdistykselle logon.

28. tammikuuta 2009    Yhdistyksen rekisteröitymishakemus liitteineen toimitettiin Helsingissä Patentti- ja rekisterihallitukselle.

31. tammikuuta 2009    Jarmo Junni kutsuu mukaan yhden GTS FINNJETin entisistä kapteeneista.

7. maaliskuuta 2009     Yhdistyksen kotisivut siirtyivät osoitteeseen www.finnjet.fi . Osoitteelle haettiin hyväksyntä FINNLINES Oyj:ltä. Yhdistyksen henkilöstö voi hakea Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. –tyyppisiä sähköpostiosoitteita yhdistyksen asioiden hoitoa varten.

20. maaliskuuta 2009    Yhdistyksen jäsenet tapaavat Helsingissä epävirallisesti.

21. maaliskuuta 2009    Bastian du Maire tekee yhdistyksen ensimmäistä matkakertomusta Hansa-reitin aluksella.

22. maaliskuuta 2009    Jan Moerchen työskentelee yhdistyksen ensimmäisen uuden artikkelin parissa.

25. maaliskuuta 2009    Jarmo Junni kutsuu mukaan yhden GTS FINNJETin kahdesta pääsuunnittelijasta.

25. maaliskuuta 2009    Seitsemän kuukauden etsinnän jälkeen GTS FINNJETin varaosat löytyvät.

25. maaliskuuta 2009    Ensimmäinen laivan entinen osa tarjotaan ”Suomen merimuseolle” näytteillepanoa varten.

17. huhtikuuta 2009      Yhdistys rekisteröidään Patentti- ja rekisterihallituksen toimesta.

-Tilanne 27.4.09

Copyright © Finnjet Historical Society ry. 2008-2018. All rights reserved.